sâmbătă, 9 mai 2009

Simply Gerard....


Nu imi place sa scriu pe blog despre fotbal si fotbalisti pentru ca voi fi declarat subiectiv.Insa cu riscul de a-mi atrage aceasta eticheta,as vrea sa vb in acest articol despre cel mai iubit om din orasul Liverpool.

Steven Gerard.Este nascut in orasul Liverpool si este poate singuru fotbalist caruia eu cred ca ar trebuii sa ii se ridice statuie.Unicul capitan pt fanii lui Liverpool,acest jucator combina finetea,agrsivitatea,pozitia de lider si valoarea iar toate acestea la un lco au un singur nume:Steven Gerard.Urmaresc frcvent,(cat de des pot) meciurile echipei Liverpool deoarece sunt fan inrait al acesteia si in opinia mea este cel mai bun fotbalist din lume.

O alta calitate a lui,este aceea ca este un jucator complet:veleitati de lider,valoare.forta si destula tehnica.Intr-un vestiar un jucator ca si el este decisiv.Meciurile in care el lipseste sufera din anumite pucnte de vedre.Este singurul jucator dupa Pancu pe care eu pot spune ca ,,il iubesc" din punct de vedere sportiv(nu imi place sa las loc de interpretari).Acest jucator magnific isi face loc in inimle suporterilor nu prin simulari(c. ronaldo) sau valoare excesiva(Ronaldinho) ci prin caracter,iar prin joc exprima acuratete si putere psihica.

Urmarind multe faze de a lui am observat 2 trasaturi:cea de capitan si cea de a lovi mingea cu o putere si precizie incredibila si in afara de Roberto Carlos nu imi amintes vreun alt jucator care sa suteze ca si el.De aceea am acordat acest articol celui mai bun jucator (in opinia mea) din lume.