sâmbătă, 6 decembrie 2008

Genial!

Nu folosesc des cuv dar acum este cazul!Nu degeaba se spune ca fotbalistii sunt oameni prosti.Ascultati si va veti lumina!
1.Esti o hahalera, zdreanto!"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa" (Gigi Becali).
2. “Dinamo este un grup viu, care trăieşte” - Gigi Mulţescu
3.De poeti numai de bine''Da’ cine e dom'ne Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?" (Gigi Becali).
4.Parerea mea..."Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist" (Nicolae Vacaroiu).
5.Cine il poate contrazice?"Cred ca daca inscriam mai multe goluri decat ei, castigam" (Gabi Tamas).
6.“Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala e bună la ceva!” - Gheorghe Hagi
7."Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!" (Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95)
8."Milan sau Madrid, important e sa fie din Italia!" (Andreas Moller, fost international german)
9."Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui." (Alexandru Baltoi)
11.Claudiu Raducanu -"Canicula a mai făcut făcut două victime? Sper ca poliţia să-şi facă datoria şi s-o prindă".
12.„Nu poate fi povestită magia unui meci de fotbal într-un roman: e tot atît de absurd ca şi cînd ai vrea să-ţi provoci un orgasm prin lectură“, (romancierul brazilian Paulo Coelho)


Sper ca v-au placut insa ilustreaza partea mai trista a unei arte.
Cei care au vb mai sus, sunt cei pe care ii idolatrizam.Asa ca ai grija pe cine alegi in viata ca idol ca te regasesti in el.