marți, 23 iunie 2009

Nimic nou...


Informatiile urmatoare nu sunt lucruri noi in fata carora sa casti ochi ca vitelul.Doar lucruri banale,plictisitoare si neinteresnate.Nefiind ceva nou ti-ar veni sa ma intrebi atunci de ce scriu..faza e ca sunt putin cam sadic si imi place sa infig cutitul in rana..Mai pe scurt.


Venit din vacanta constat ca eimsiunile de la tv sunt niste chiciuri oridinare si raman la parerea ca aceasta tara ramane una a ieftinului....Primesc videouri cu diversi frustrati nelansati si care apar unde altundeva decat la otv,sau kanal d sau posturi care in opinia mea se injosesc superb pt rating.Sa chemi in eimisune persoane gen:Nikita(asa se scrie nu?),fernando de la p... masii,profa sexi,tarky sau sa o ai ca moderatoare pe Zavoranu,inseamna foame de bani si prea putin interes pt deseurile pe care le reversi asupra populatiei.Lucrul mai frumos este ca aceste persoane isi gasesc si oameni care vor sa se identifice cu ei.Devin tot mai des scarbit de gustul ieftin, chicios si de balciurile interminabile din Romania...The land of choice.



P.S:apropo,eu fara bani as face o campanie si un imn de evitare a Romaniei..Nu suna bine?Ieftin si cu efect garantat..sa mor eu....